Login

Årsmøtet 2015

I år kjørte Mo Vinklubb årsmøtet lokalt, i de nye klubblokalene til Mo IL. Det ble en særdeles lang og trivelig kveld. 

25 medlemmer med og uten partnere møttes til oppsummering av klubbåret 2014. Totalt var det 44 personer til mat. Som vanlig ble det uformelle klubbmesterskapet gjennomført og ledet av maestro Jan Terje Fossland. Temaet var Den Iberiske Halvøy. Stenneset Mat & Vin serverte en nydelig 4-retters middag. 

Årsmøtet ble gjennomført med noen fine diskusjoner rundt klubbens fremtidige mandat og strategi. Styret presenterte mulige fremtidige områder vi kunne engasjere oss innen, blandt annet en lokal matfestival. Den generelle holdningen hos medlemmene var at vi ikke måtte glemme at vi først og fremst er en vinklubb, og at det faller mer naturlig at vi kjører samme stil som vi gjør i dag, men gjerne med flere og større vinarrangement som smakinger, vinmesser osv. Men vi bør ikke bli for kommersiell i form. Dette kan tære på både på styre og medlemmer generelt. Vi ble også enige om at medlemmene i større grad kan engasjeres i forbindelse med arrangementer. 

Klubbmestere i år ble den nye, men dog sterke koalisjonen, Hans Petter og Oddbjørn. Begge med flere mesterskap bak seg. På andreplass kom Nils og Kristian. Nils har og flere mesterskap bak seg, men denne gangen deltok han sammen med et av våre nye medlemmer, Kristian Drage. Det er morsomt å se at nye medlemmer markerer seg, noe han skulle vise senere på kvelden også. Etter å ha vunnet tre år på rad, måtte Kjell Petter og Tommy ta til takke med tredje plassen i år. Men med tanke på antall lag og det sterke nivået i år, er det en seier i seg selv å komme til finalen. 

Ja, Kristian markerte seg godt allerede i klubbemesterskapet, men tok styre og medlemmer skikkelig på senga ved å overlevere en spenstig gave til klubben. I følge Kristian er det et svært begrenset utvalg av vininteresserte på Hemnesberget, derfor ønsket han at klubben kunne overta et par av hans flasker for felles nytelse. Og opp av sekken dro han sannelig en Gaja 1971 og magnum fra Castello Monsanto. Styret bøyer seg ydmykt og takker! 

Styret takker for godt oppmøte på årsmøtet, og oppfordrer alle medlemmene til å prioritere medlemsmøtene i 2015. Vi ses!

 

 

2015-02-08 13:33:26