Login

Festmiddag og årsavslutning

Årets siste møte har tidligere år vært i regi av kokkeskolen som har stilt med meny og servering. Da dette ikke lot seg gjøre i år, gikk vi for en alternativ variant hvor styret tok ansvar for gjennomføringen med bl.a. levering av et tre-retters måltid fra restaurant No3. Siste finish på maten tok vi lokalt på kjøkkenet før servering. Avslutningsmøtet ble gjennomført fredag den 15.11 og ble riktig så trivelig, selv om vi kunne tenke oss litt flere påmeldte enn de 21 som møtte. 

Dette fikk vi servert: 

Aperitif: Boiz Moze Cremant Rose

Forrett:
Kremet fiskesuppe, skalldyr, torsk, laks.
Vinvalg: Allram Hasel Alte Reben Gruner Veltliner

Hovedrett:
Indrefilet av okse, søtpotetpurè, peppersjy, bakte rotgrønnsaker, rødløkmarmelade.
Vinvalg: Ch. Mercier Cuvee Prestige 2009

Dessert:
Sjokoladeganache, lakrissaus, bringebærsorbet.
Vinvalg: Richter Graacher Himmelreich Auslese 2011

Takk til de medlemmene som stilte opp og bidro til effektiv rydding! 

 

2013-11-17 23:19:19